Prezentacija Instituta Marangoni, fakulteta za modu, dizajn i umetnost na Serbia Fashion Week-u

Nemestic Studio  u saradnji sa prestižnim institutom za modu  Istituto Marangoni, održaće predavanje u sredu 22. novembra sa početkom u 17h, tokom predstojećeg Serbia Fashion Week-a, na kojem će Davide Forloni, predstavnik Marangonija, predstaviti ovaj čuveni fakultet za modu koji ima svoja sedišta u Milanu, Parizu i Londonu.

Svi zainteresovani đaci i studenti imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, načinom studiranja, studentskim životom i drugim studentskim iskustvima na ovom fakultetu koji je osnovan 1935. godine u Milanu, kada čuveni kreator Đulijo Marangoni, poznat po svojim kreacijama namenjenim italijanskoj buržoaziji, otvara umetnički Institut za odevanje Marangoni.

Kroz svoju istoriju i postojanje, Institut Marangoni postaje sve uticajnije ime u svetu mode, a na njemu su se školovali i čuveni dizajneri kao što su Franko Moskino i Domeniko Dolče.

Danas, su na ovom fakultetu dostupne trogodišnje osnovne studije, master studije, jednogodišnje studije, kao  i letnji profesionalni kursevi. Predavanje je osmišljeno kao interaktivna prezentacija, gde će svi zainteresovani na licu mesta moći da saznaju sve o programima studija, organizaciji predavanja, predavačima, pripremi neophodne dokumentacije za upis, pripremi portfolia kao i o uslovima za apliciranje na konkursima za stipendije.

U toku predavanja, đaci i studenti mogu rezervisati individualno savetovanje sa predstavnicima fakulteta koje bi se održalo u dogovorenim terminima putem Skype.

Molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mail [email protected] ili na broj telefona  060 56 987 65 i ostaviti svoje ime i prezime.

Novosadski Sajam (hala Master)
Hajduk Veljkova 11, Novi Sad

Sreda, 22. Novembar
Početak u 17 h

 

No votes yet.
Please wait…