Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu u oktobru

Univerzitet u Beograd organizovaće Sajam stipendija u zgradi Rektorata 5. i 6. oktobra 2016.godine. Sajam stipendija predstavlja jedinstvenu priliku da se na jednom mestu okupe različite institucije i predstave stipendije i druge oblike finansijske podrške dostupne studentima na osnovnim i Master studijama i diplomiranim studentima u Srbiji i inostranstvu. 

Namera je organizatora da se tokom sajma uputi poruka studentima da je u Srbiji na raspolaganju veliki broj stipendija, kako za studiranje u inostranstvu tako i za nastavak studiranja u Srbiji; da su programi stipendija dostupni svima; da uspeh tokom školovanja nije presudan element prilikom aplikacije, već njihova motivacija i dodatni angažman tokom studija.

U zgradi i dvorištu Kapetan Mišinog zdanja na Studentskom trgu okupiće se predstavnici institucija koje dodeljuju stipendije, nagrade ili jednokratnu finansijsku pomoć studentima Univerziteta u Beogradu za studije u Srbiji i studije u inostranstvu (zadužbine, ministarstva, opštine, fondacije, obrazovne institucije, ambasade, kulturni centri, kompanije i nevladin sektor).

Na jednom mestu biće dostupne informacije o različitim programima stipendija, potrebnoj dokumentaciji za aplikaciju, rokovima za podnošenje dokumentacije kao i kontakt osobama.

Pozivaju se studenti i diplomirani studenti osnovnih, Master, strukovnih studija i mladi profesionalci kojima su stipendije potrebne u svrhu kontinuiranog profesionalnog usavršavanja da posete Sajam. Ulaz je slobodan.

Više informacija pročitajte na sajtu Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata – www.razvojkarijere.bg.ac.rs/node/655#lat

 

 

Izvor: Studentski život

No votes yet.
Please wait…

Click to access the login or register cheese