studenti
Mesto za uspešne studente

Studentski greb greb kuponi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Studentski greb greb kuponi predstavljaju dopunu, koju korisnici (maturanti, studenti, postdiplomci) mogu kupiti na prodajnim mestima u blizini fakulteta i na taj način lako i brzo osvojiti kredite koji su potrebni za preuzimanje svih korisnih dokumenata na sajtu studenti.rs

Kupljeni kupon je potrebno ogrebati na označenom delu, a zatim je neophodno uneti broj sa kartice i na taj način dopuniti kredit.

Kupovinom dopune od hiljadu dinara dobijate 1000 kredita koje možete iskoristiti za skidanje željenih dokumenata, kao što su skripte, prezentacije, seminarski, maturski, diplomski, master i naučni radovi. Na sajtu je korisnicima dostupno preko 20000 korisnih dokumenata.

Za svaki dokument koji se preuzima potreban je određeni broj kredita, pa tako prezentacija vredi 60 kredita, skripta 80 kredita,  seminarski rad vredi 120 kredita, maturski 180 kredita, diplomski, master, magistarski,  specijalistički, i naučni radovi vrede 260 kredita.

Studenti.rs je internet arhiv i servis za razmenu korisnih dokumenata za studente i đake (knjige, skripte, seminarske radove, diplomske radove i slično). Ovaj veb-sajt korisnicima i posetiocima omogućava laku pretragu po temi, naslovu ili ključnim rečima, kao i što dozvoljava slanje vlastitih sadržaja i njihovo komentarisanje.

Studenti.rs dnevno obnavlja svoju bazu za 100 novih korisnika, a do sada je registrovano preko 130 000 korisnika.

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

3 Komentara

Trackbacks

  1. Nemestic Studio Vas poziva na 12. međunarodni sajam obrazovanja Putokazi | master
  2. Nemestic Studio vas poziva na 12. međunarodni sajam obrazovanja “Putokazi” | style.rs
  3. Nemestic Studio Vas poziva na 12. međunarodni sajam obrazovanja Putokazi - Diplomske

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.