studenti
Mesto za uspešne studente

Tribina „Pravnici na poslu“ 18.aprila

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA Beograd) vas poziva na tradicionalnu tribinu pod nazivom „Pravnici na poslu“ na kojoj će predavači,eminentni pravnici govoriti o svojim karijerama, poslovnim izazovima sa kojima su se suočavali, zanimljivim slučajevima iz prakse i ukazati studentima na mogućnosti koje su pred njima kao mladim pravnicima.Priče i iskustva koja će podeliti svakako će biti interesantna svima koji svoju budućnost vide u pravničkoj profesiji.

Tribina je poslužila kao inspiracija za kreiranje i razvoj sada već dobro poznatog projekta-Sajma zapošljavanja i volontiranja „Pravnici na poslu-Choose your career“,i ove godine će se održati kao uvertira tog dešavanja koje studente prava očekuje u maju.

Za sada najvaljena su dva predavača, Radmila Dragičević-Dičić,sudija Vrhovnog kasacionog suda i Ivana Nikolić,advokat i šef odseka za učenje i razvoj u advokatskoj kancelariji Karanović&Nikolić. U narednih nekoliko dana,na Facebook stranici (https://www.facebook.com/events/815110845351128/) će biti predstavljeni i ostali predavači koje ćete čuti 18. aprila u 19h u amfiteatru VI na Pravnom fakultetu u Beogradu.

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.