U toku upis na fakultete dizajna, mode i komunikacije u inostranstvu

U-toku-upis-na-fakultete-dizajna-mode-i-komunikacije-u-inostranstvu

Zainteresovani studenti za studije dizajna, mode i komunikacije na prestižnim fakultetima u inostranstvu još uvek imaju prilike da konkurišu i upišu se na fakultete u svetskim prestonicama, kao što su Milano, Pariz ili London.

Nemestic Studio je regionalni zastupnik fakulteta: Istituto Marangoni, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Domus Academy, MHMK Macromedia University for Media and Communication i Scuola Politecnica di Design, koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj i Brazilu.

Na ovim fakultetima dostupne su trogodišnje, master i specijalističike studije, kao  i letnji profesionalni kursevi. Među ponuđenim kursevima, posebno se ističu – interior design, product design, graphic design, 3d animation, global design, transportation design, fashion design, fashion stylist, fashion photography, fashion&luxuary brand management, brand communication, film and television, media and communication design  i mnogi drugi kursevi o kojima se možete informisati na sajtu www.studiranje.net.

Za aplikaciju na trogodišnje (Bachelor) studije potrebno je da priložite: diplomu srednje škole sa ocenama, pasoš, CV, sertifikat jezika na kome se studira, motivaciono pismo i portfolio. Dok je za aplikaciju za postdiplomske (Master) studije, potrebno: diploma završenog fakulteta, transkript, pasoš, CV, sertifikat jezika na kome se studira, motivaciono pismo, pismo preporuke i portfolio.

Za sve detalje o upisu, zainteresovani studenti mogu kontaktirati Nemestic Studio putem mejla [email protected] ili putem telefona +381 (0) 21 4 756 756

 

NEMESTIC STUDIO
www.nemestic.com
E-mail: [email protected]
Adresa: Gavrila Principa 51/A
21208, Sremska Kamenica Novi Sad, Srbija
Telefon::+381 (0)21-4-756-756
Mobile phone number: +381 (0) 60 56 987 65

 

No votes yet.
Please wait…