studenti
Mesto za uspešne studente

Upišite John Cabot University u januaru i konkurišite za stipendije

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

 

John Cabot University u Rimu, osnovan je 1972. godine i predstavlja nezavisni američki univerzitet koji nudi osnovne BA i master MA studije na engleskom jeziku studentima iz celog sveta. Ovaj fakultet nudi dva upisna roka u septembru i januaru.

Rok za upis na BA i MA studije u januaru je 15. oktobar 2019. godine.

Nastavu vodi internacionalni tim predavača posvećenih stvaranju stimulativnog, ali i zahtevnog nastavnog programa. Male grupe studenata na predavanjima osiguravaju dinamiku nastave, kao i razmenu ideja, a sve to uz redovne obilaske rimskih spomenika i diplomatskih i poslovnih predstavništava u gradu.

Perspektiva za zaposlenje nakon diplomiranja je velika i to obično budu multinacionalne kompanije, institucije finansija, fondacije, organizacije posvećene kulturi, diplomatiji.

Cene školarine za osnovne studije za akademsku 2019/2020. godinu: 18.000 €

Cena školarine za master studije za akademsku 2019/2020. godinu: 19.000 €

John Cabot University nudi i mogućnost dobijanja stipendije do 30% u zavisnosti od akademskog uspeha u srednjoj školi.

Takođe nudi i nekoliko rezidencijalnih smeštajnih objekata u centru Rima. Rezidencije su stambene zgrade, sa potpuno opremljenim stanovima u kojima studenti žive sa drugim studentima sa fakulteta.

Za sve dodatne informacije o načinu apliciranja na John Cabot University zainteresovani mogu kontaktirati Nemestic Studio, putem mejla studiranje@nemestic.com.

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.