Upišite neki od letnjih kurseva širom Evrope

 

Da li imate strast za umetnost, modu i dizajn? Da li želite da provodite vreme u najuzbudljivijim gradovima Evrope? NABA (Nuova Accademia di Belle Arti)IED (Istituto Europeo di Design)Polimoda i Institut Marangoni (Istituto Marngoni)  predstavljaju raznovrsne letnje kurseve koje možete pohađati ovog leta.

Polimoda nudi tokom čitave godine kratke programe iz oblasti modnog dizajna, modnog biznisa, umetnosti i dizajna.

Ovi kratki kursevi mogu biti prvi korak u vašoj karijeri, kao i jedna od mogućnosti da odmor provedete u umetničkoj Firenci i puno toga naučite.

Kursevi se održavaju na engleskom jeziku i traju mesec dana. Više informacija možete pogledati na sledećem linku.

Ukoliko ste pak zainteresovani za modu, dizajn, vizuelnu umetnost ili menadžment,  ako želite da iskoristite letnji period za sticanje novih veština i znanja ili da unapredite već postojeća, IED letnji kursevi su pravi izbor za Vas.

IED nudi širok spektar kurseva od modnog dizajna do ilustracije, od grafičkog dizajna do dizajna enterijera, od savremene umetnosti do dizajna automobila, dizajna nakita i mnogih drugih. Takođe imate priliku da izaberete gradove kao što su Milano, Rim, Torino, Firenca, Venecija, Barselona i Madrid, koji sa svojim bogatim lokalnim resursima, izuzetnom arhitekturom i kulturnim nasleđem, mogu biti kreativan izvor inspiracije. Više možete pogledati na sledećem linku.

Od juna do avgusta, NABA polaznicima nudi dvonedeljne intenzivne programe iz oblasti dizajna, mode, likovnih umetnosti, multimedijalne umetnosti, komunikacije, italijanske kulture u centrima Milana i Rima.

Vođeni iskusnim italijanskim i međunarodnim stručnjacima, imaćete prilike da istražite nove trendove u modi i dizajnu i naučite kako da pronađete i predstavite svoje kreativne ideje. Nastava uključuje posete muzejima, fabrikama, dizajnerskim studijima.

Po uspešnom završetku svakog dvonedeljnog letnjeg kursa u Milanu (45 sati nastave), NABA će izdati 3 ECTS boda. Krediti se neće dodeljivati za kurseve održane u Rimu.

Svi letnji programi se izvode na engleskom jeziku. Više pogledajte ovde.

Istituto Marangoni pak nudi kurseve namenje mladima uzrasta od 16-17 godina i ambicioznim kreativcima koji razmatraju studije na univerzitetskom nivou. Na ovom nivou studija ne postoje nikakvi ispiti niti ocene za koje bi trebalo brinuti. Kursevi su posebno osmišljeni za sve one koji su zainteresovani za učenje dizajna, kreativnih procesa, od samih osnova, pa do nekih zanimljivijih i složenijih elemenata. Takođe, nije potrebno prethodno tehničko ili softversko znanje. Izaberite jednu od 4 međunarodne lokacije: Milano, Firenca, Pariz i London. Više informacija o kursevima i cenama možete pronaći ovde.

Za sve detalje o fakultetima i kursevima koje nude zainteresovani đaci i studenti mogu kontaktirati Nemestic Studio putem mejla [email protected].

No votes yet.
Please wait…