Upoznaj EFY događaj – Uplovi u svet preduzetništva

 

Čuo si da ovog januara AIESEC priprema projekat Entrepreneurship For Youth, ali nisi siguran šta je to i da li je za tebe? Bez brige, imamo rešenje! 15. decembra u 19h putem Zoom platforme, potpuno besplatno se možeš priključiti događaju „Upoznaj EFY“ na kome ćeš naći odgovore na sva pitanja koja imaš u vez njihovog preduzetničkog projekta. Još bolje, moći ćeš da osetiš deo atmosfere koju će stvarati u januaru kroz zanimljiv sadržaj koji ti prepremaju. Osim informacija o EFY projektu čućeš osnovne stvari o preduzetništvu, imati priliku da postavljaš pitanja, ali i da stekneš utisak kakve predavače možeš očekivati da slušaš u januaru. Gost događaja je alumnistkinja, Anita Živković, od koje možeš naučiti dosta iz njenog bogatog iskustva koje je sticala kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Da li si spreman da probudiš preduzetnika u sebi? Svoju prijavu možeš popuniti na sledećem linku https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuaRYzdPLMg18m-ez-8MzrhEUelr9SBo0eCxIsaVcvd5Pbzw/viewform 

Ukoliko se pitaš „Šta je EFY?“
Entrepreneurship For Youth je projekat koji za cilj ima da približi mladima svet preduzetništva sa kojim se ne susreću tako često. Radionice u trajanju od pet nedelja održaće se u januaru putem online platformi i  omogući će ti da radiš na razvoju soft i hard skilova neophodnih za građenje dalje karijere kao i sticanje znanja o preduzetništvu od predavača iskusnih u ovom polju.

No votes yet.
Please wait…