Uz New Yorker brzo i lako do najnovijih trendova

Svake sezone je toliko novih trendova i jako ih je teško ispratiti. Gde najlakše i najbrže kupiti trendi garderobu? U prodavnicama NEW YORKER!

Modne marke New Yorkera, poput FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU i CENSORED vam nude veliki izbor istih. Bilo da je u pitanju odeća, obuća, veš ili modni dodaci, sigurno ćete naći nešto za sebe.

Žene ove zime treba da na svojim komadima obavezno imaju veštačko krzno i životinjski print. Nikako ne smete zaboraviti na metalizirane detalje i „boyfriend jeans“. Ako budete izgledali kao da ste krenule u školu svakako nećete ostati neprimećene, jer su se karirane suknje vratile na velika vrata. Ispod kožne jakne obavezno morate imati šarenu majicu i upadljiv nakit.

Muškarci takođe u svom ormanu moraju posedovati šarene majice (slobodno od svog dragog pozajmite jednu). Farmerke se nose svakodnevno uz kombinaciju sa dzemperom ili sakoom. U zavisnosti od situacije odaberite vrstu karirane košulje i šal ili šešir. I muškarci će u kožnoj jakni biti jako moderni posebno ako je iskombinuju sa velikom maramom i patikicama.

New Yorker je jedan od sponzora naše nagradne igre staging-studentirs.kinsta.cloud – 50.000 zadovoljnih studenata koju organizujemo na našem sajtu www.staging-studentirs.kinsta.cloud. Ovom prilikom Vas pozivamo da ućestvujete i osvojite vredne nagrade. Pogledajte pravilnik nagradne igre.

No votes yet.
Please wait…