Uz Putokaze do budućeg znanja

Putokazi 2023

Međunarodni sajam obrazovanja „Putokazi“ biće održan 9. i 10. marta, u Hali „ Master“, u godini kojoj Novosadski sajam obeležava vek postojanja. Sajam obrazovanja je pre svega namenjen učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola. Okuplja institucije koje predstavljaju više od 500 obrazovnih profila, odnosno daje sveobuhvatnu ponudu srednjeg, višeg i visokog školstva u našoj zemlji, upotpunjenu ponudom srednjih škola i fakulteta iz inostranstva.

„Putokazi“ su prilika i da se predstave inovativne metodologije u obrazovanju  i održe stručne tribine posvećene reformama obrazovnog sistema.

Posetiocima se pruža uvid, kako u profile državnih, tako i privatnih obrazovnih institucija. Aktuelne teme koje najviše interesuju buduće srednjoškolce i brucoše su novine iz oblasti obrazovanja u Srbiji, informacije o stipendijama, sve o polaganju državne mature, dualno obrazovanje…

U susret Sajmu obrazovanja, stručna komisija Novosadskog sajma će ocenjivati kvalitet vaspitno-obrazovnih ustanova i najboljima uručiti priznanja.

Paralelno sa Međunarodnim sajmom obrazovanja „Putokazi“, od 7. do 13. marta, biće održani Međunarodni sajam knjiga i 27. međunarodna izložba umetnosti „Art Expo“.

Ulaz se neće naplaćivati.

Za više informacija, posetite nas na sajtu www.sajam.net

No votes yet.
Please wait…
Prijavi se
Click to access the login or register cheese