Želite da studirate u Engleskoj i Irskoj? Posetite besplatne konsultacije Nemestic Studia 19. februara

Nemestic Studio organizuje još jednu u nizu besplatnih konsultacija o studiranju u inostranstvu. Ovog puta vodimo vas  i upoznajemo sa fakultetima i školama jezika u Engleskoj i Irskoj. U coworking centar Smart Office, 19. februara 2019. godine,  održaćemo savetovanje za sve đake i studente koji su zainteresovani za studiranje na britanskim ili irskim fakultetima. Takođe, imaćete priliku da se upoznate i sa najboljim školama engleskog jezika. Konsultacije počinju u 16 časova.

Predstavićemo fakultete iz oblasti: arhitekture, menadžmenta, finansija, umetnosti, dizajna, komunikacije, medija, IT-a, obrazovanja, prava, fizike, astronomije, medicine. Svi ovi fakulteti pružaju vrhunsko obrazovanje i prate stroge standarde postavljene od strane vlade.

Imaćete priliku da saznate vise o studiranju u Engleskoj i Irskoj: kako konkurisati za stipendije, pripremiti portfolio, koja dokumenta prikupiti za osnovne, a koja za master studije, koliki su troškovi života kao i koja je procedura oko dobijanja vize.

Ulaz je besplatan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Ime, prezime i kontakt telefon možete poslati na mejl [email protected], na broj telefona 060 56 987 65 ili popunite zahtev.

No votes yet.
Please wait…