studenti
Mesto za uspešne studente

O projektu

Studenti.rs jeste internet arhiv i servis za razmenu korisnih dokumenata za studente i đake (knjige, skripte, seminarske radove, diplomske radove i slično). Ovaj web sajt korisnicima i posetiocima omogućava laku pretragu po temi, naslovu ili ključnim rečima, kao i što dozvoljava slanje vlastitih sadržaja i njihovo komentarisanje.

Studenti.rs je projekat novosadskog Nemestic Studija, koji pruža usluge u oblastima dizajna, digitalnog dizajna, komunikacije, izdavaštva, produkcije, intelektualne svojine. Poseban akcenat ovaj studio daje aktivnostima u kulturi i obrazovanju.

Nemestic Studio osnivač je više projekata koji su namenjeni visokom obrazovanju i profesionalnom usavršavanju. Zajednička karakteristika projekata Nemestic Studija je ta da su oni ostvareni međunarodnom saradnjom.

  • Projekat diplomske.com predstavlja web katalog studijskih programa (osnovnih akademskih i strukovnih studija) fakulteta i visoko obrazovnih institucija u regionu i inostranstvu.
  • Projekat master postdiplomske studije predstavlja web katalog master i postdiplomskih studija sa više od 16 000 studijskih programa u zemlji i inostranstvu.

Kao novi informativni studentski centar Nemestic studio pruža neophodnu pomoć studentima prilikom odabira studijskog kursa, prilikom pripreme neophodnog portfolija kao i pomoć pri upisu na neki od navedenih fakulteta.

Ako želite da prezentujete Vaš fakultet/instituciju na našim web sajtovima saznajte više o mogućnostima reklamiranja sledeći ovaj link.


ADRESA
:
Nemestic studio za dizajn

Gavrila Principa 51/a
21208 Sremska Kamenica
VOJVODINA

 

 

Komentari su isključeni.