Bonton

Zajednica studenti.rs je prijateljsko mesto gde se razmenjuju korisna dokumenata za studente i đake (knjige, skripte, seminarski radovi, diplomski radovi i slično). Kako bi unapredili rad naše zajednice svi članovi se pozivaju da se drže sledećih osnovnih pravila :

  1. Nemojte spamovati, već razmenite sa vašim kolegama korisna dokumenta. Postavljanje dokumenata čiji sadržaj nije primeran studentima, može dovesti do suspendovanja vašeg naloga.
  2. Nemojte slati poruke neželjenog sadržaja na stranice foruma. Svaka poruka koja sadrži reči mržnje, uvrede ili pretnje biće eliminisana, a nalog pošiljaoca može biti suspendovan ili ugašen.
  3. Nemojte slati dokumenta koja ste prethodno preuzeli sa sajta studenti.rs, i na taj način pokušavati da osvojite kredite, svaki ponovljeni rad koji pošaljete, a da nije sadržaj vaše svojine, već preuzet sa sajta studenti.rs može vas koštati gubitka 5  kredita.
  4. Šaljite nam sadržaje koji su vaša intelektulna svojina kao i sadržaje za koje imate dozvolu. Svaki postavljeni dokument doneće vam određeni broj kredita, a koji će doprineti napredovanju studentske zajednice.
  5. Pregled i objavljivanje radova vrši se radnim danom, u radno vreme, svi pristigli radovi koji stignu tokom vikenda biće objavljeni u ponedeljak, ponekad je za objavljivanje rada potrebno nekoliko sati, te je Vas molimo za strpljenje.

Za sva dodatna pitanja i sugestije možete nam pisati na e-mail adresu: [email protected]

Click to access the login or register cheese