studenti
Mesto za uspešne studente

Bonton

Zajednica Studenti.rs je prijateljsko mesto gde se razmenjuju korisna dokumenata za studente i đake (knjige, skripte, seminarski radovi, diplomski radovi i slično). Kako bi unapredili rad naše zajednice svi članovi se pozivaju da se drže sledećih osnovnih pravila :

1. Nemojte spamovati, već razmenite sa vašim kolegama korisna dokumenta. Postavljanje dokumenata čiji sadržaj nije primeran studentima, može dovesti do suspendovanja vašeg naloga.

2.Nemojte slati poruke neželjenog sadržaja na stranice foruma. Svaka poruka koja sadrži reči mržnje, uvrede ili pretnje biće eliminisana, a nalog pošiljaoca može biti suspendovan ili ugašen.

4.Nemojte slati dokumenta koja ste prethodno preuzeli sa sajta studenti.rs, i na taj način pokušavati da osvojite kredite, svaki ponovljeni rad koji pošaljete, a da nije sadržaj vaše svojine, već preuzet sa sajta studenti.rs može vas koštati gubitka 5  kredita.

3.Šaljite nam sadržaje koji su vaša intelektulna svojina kao i sadržaje za koje imate dozvolu. Svaki postavljeni dokument doneće vam određeni broj kredita, a koji će doprineti napredovanju studentske zajednice.

4.Pregled i objavljivanje radova vrši se radnim danom, u radno vreme, svi pristigli radovi koji stignu tokom vikenda biće objavljeni u ponedeljak, ponekad je za objavljivanje rada potrebno nekoliko sati, te je Vas molimo za strpljenje.

Za sva dodatna pitanja i sugestije možete nam pisati na e-mail adresu:info@studenti.rs

 

108 Komentara

 1. Pitanje za administratore sajta.Da li imate
  smeštajne kapacite da vam pošaljem oko 500 urađenih skripti?

 2. Pitanje za administratore sajta.Da li imate
  smeštajne kapacite da vam pošaljem oko 500 urađenih skripti?Ovo pitanje sam vam postavio 21.05.15 god. i jos mi niste odgovorili.Ponasate se krajnje neozbiljno a zelite da ovaj sajt napreduje.

 3. Poydrav! Koliko je potrebno vreme za odobravanje dokumenta koji sam poslala?

 4. Sve zavisi od broja pristiglih radova.
  Ponekad je potrebno par sati, ponekad par dana.
  Pozdrav,
  studenti.rs

 5. Ok, hvala

 6. Postovani administratori nemoucnoscu da udjem na ovaj sajt sa starim nikom SasaBN79 morao sam se ponovo reistrovati pri cemu mi je kredit 53000 ostalo na pomenutom pa bih vas zamolio da isti prebacite na Sasa79.

 7. Pošptovani,
  ažurirana je baza korisnika zbog čega se najverovatnije Vaš nalog „izgubio“. Dobro je što ste se javili i ponovo registrovali kako bi se problem mogao ispraviti. Podaci o kreditima su sačuvani tako da će biti upisani na novi profil.
  Hvala na razumevanju,
  studenti.rs

 8. Pozdrav za sve,drago mi je da sam I ja clan ove lepe druzine.