studenti
Mesto za uspešne studente

Bonton

Zajednica Studenti.rs je prijateljsko mesto gde se razmenjuju korisna dokumenata za studente i đake (knjige, skripte, seminarski radovi, diplomski radovi i slično). Kako bi unapredili rad naše zajednice svi članovi se pozivaju da se drže sledećih osnovnih pravila :

1. Nemojte spamovati, već razmenite sa vašim kolegama korisna dokumenta. Postavljanje dokumenata čiji sadržaj nije primeran studentima, može dovesti do suspendovanja vašeg naloga.

2.Nemojte slati poruke neželjenog sadržaja na stranice foruma. Svaka poruka koja sadrži reči mržnje, uvrede ili pretnje biće eliminisana, a nalog pošiljaoca može biti suspendovan ili ugašen.

4.Nemojte slati dokumenta koja ste prethodno preuzeli sa sajta studenti.rs, i na taj način pokušavati da osvojite kredite, svaki ponovljeni rad koji pošaljete, a da nije sadržaj vaše svojine, već preuzet sa sajta studenti.rs može vas koštati gubitka 5  kredita.

3.Šaljite nam sadržaje koji su vaša intelektulna svojina kao i sadržaje za koje imate dozvolu. Svaki postavljeni dokument doneće vam određeni broj kredita, a koji će doprineti napredovanju studentske zajednice.

4.Pregled i objavljivanje radova vrši se radnim danom, u radno vreme, svi pristigli radovi koji stignu tokom vikenda biće objavljeni u ponedeljak, ponekad je za objavljivanje rada potrebno nekoliko sati, te je Vas molimo za strpljenje.

Za sva dodatna pitanja i sugestije možete nam pisati na e-mail adresu:info@studenti.rs

 

108 Komentara

 1. Potražite fajl u folderu downloads.
  Jedino što možda neće imati ime kao što piše u naslovu rada, većmožda neku skraćenu verziju ili nasumične brojeve.
  Pozdrav

 2. Ja sam iz Makedonije. Mogu li da shaljem radova na Makedonskog jezika?! Hvala vam.

 3. Naravno. Na sajtu postoji već jedan manji broj radova iz Makedonije, samo precizno navedite o kom se fakultetu radi pošto ih trenutno nemamo među ponuđenim.
  Pozdrav.

 4. pozdrav,
  kliknuo na link za skidanje seminarskog, skinulo bodove, medjutim rada nigde, cak mi se u donjem delu ekrana nije ni pojavilo obavstenje da se skida rad… u cemu je problem?

 5. Hajde ostavite link od rada koji ste probali preuzeti ili ostavite komentar baš na samom radu pa ćemo proveriti o čemu se radi.
  Ponekad jednostavno dođe do greške.Krediti će Vam naravno biti refundirani.
  Pozdrav.

 6. Postovani,
  nasla sam jedan koristan rad ali sam pri skidanju dobila poruku da „Traženi format fajla je zabranjen“.

  Evo i linka na kojem bi trebalo da se nalazi seminarski:
  http://studenti.rs/preuzmi.php?id=27725&f=http://studenti.rs/wp-content/files_mf/seminarski.rtf

  Srdacan pozdrav i hvala unapred,
  Ivana

 7. Poštovana,
  nažalost niste poslali dobar link.
  Potrebno je da pošaljete link od samog rada (gde se vidi naslov,isečak teksta…) kako bismo ispravili grešku.

  Pozdrav

 8. Poštovani.

  Poslao sam seminarski vama, ali jos mi niste dopunili kredite koji su mi jako potremni i hitno. Ako mozete ubrzati pregled rada. Pozdrav

 9. Probao sam da skinem dokument koji sam ja dodao (http://studenti.rs/skripte/podela-po-mehanizmu-delovanja/), skinuto mi je 70 bodova, a dobio sam poruku „Traženi format fajla je zabranjen” (http://studenti.rs/preuzmi.php?id=32565&f=http://studenti.rs/wp-content/files_mf/Podela%20po%20mehanizmu%20delovanja%20upload.xlsx)

 10. Rad koji ste poslali je u formatu koji sajt ne podržava.Pravo je čudo kako je uopšte objavljen pošto se excelovifajlovi ne objavljuju.
  Ako ga slučajno imate u nekom drugom formatu (doc,docx,pdf) pošaljite ga ponovo kako bismo ga zamenili, u suprotnom će biti obrisan.
  U svakom slučaju kredite za njegovo slanje ste već dobili po objavljvanju, tako da niste oštećeni.
  Pozdrav,
  studenti.rs

 11. Poštovani korisnici sajta i administaratori,

  Hteo bi da pomenem kako bi bilo dobro da se prilikom uploada naznači na kojem je pismu napisan dokument (ćirilica ili latinica) da se đabe ne troše krediti!
  Zahvaljujem!

 12. Poštovani,
  na internetu posoji dosta besplatnih online konvertora teksta, iz latinice u ćirilicu i obrnuto, tako da krediti nisu džaba potrošeni.
  Srdačan pozdrav,
  studenti.rs

 13. Poštovani,

  Zahvaljujem na sugestiji, upoznati smo sa konverterima ali…. Krediti nisu problem, nego sam hteo da naglasim kako bi bilo lepo da se pomene. Eto!
  Zahvaljujem na razumjevanju.

 14. Administratori povedite racuna kada primate seminarske radove da li su isti otkucani pravilno u skladu sa uputstvom!

 15. Svi koji su na fakultetu ili su ga zavrsili znaju na sta mislim pa ne bi bilo lose da se uvede to pravilo da se samo takvi radovi primaju na ovaj sajt a u cilju poboljsanja sajta.
  sasadimkovic@gmail.com
  sasabn79@gmail.com

 16. Po[tovani, poslala sam vam pre dva dana 2 dokumenta i jo[ uvk nisam dobila nikakav odgovr.

 17. Poštovani koliko vremena treba proći da bi poslije poslatog dokumenta ja mogla skinuti rad da pročitam koji sam namijenila… Lijep pozdrav

 18. Pozdravljam. Pokusao sam skinut jedan dokumenat i prilikom klika na download otvorila mi je se stranica sa reklamama, tacnije ova (http://diriyadh.net/fsi?__ipm=apapamam&url=Azm9CdOLv6D6DG4EB6q9gemHrTnKg70Jv7xEDi4EAza/BT9MWM0KheVUojC8rHsMg7s0ik4jmltkf8tbjUmojl0plk8cmltXiwlimihEB6b8BMmVCT9FtMmPCMlTDd9F) a od dokumenta ni rijeci. Problem je sto mojih 80 kredita nema kao ni dokumenta. Zamolio bih vas da mi vratite. Hvala unaprijed, prijatno.

 19. Poštovani,
  krediti su Vam upravo refundirani.
  Da li možete ostaviti link rada koji ste pokušali preuzeti kako bismo ispravili taj problem i proverili zašto se pojavljuju reklame?
  Pozdrav,
  studenti.rs

 20. Postovani,
  Da li korisnik, ovog sajta može biti i neko ko nije đak ili student?
  Da li je u redu da Vam pošaljem, dokument, koji je skenirani časopis ili knjiga?

 21. Jedna molba za moderatore.Ako mogu da dodaju na listu fakulteta Visoka škola za primijenjene i pravne nauke ,,Prometej“ Banja Luka.Hvala

 22. Dobila sam dokument ali vidim samo neke hijeroglife nema teksta..

 23. Poštovana,
  došlo je do greške.
  Da li možete ostaviti komentar na rad koji ste pokušali preuzeti kako bismo omogućili normalno preuzimanje rada?

  Pozdrav,
  studenti.rs

 24. Jedna molba za moderatore.Ako mogu da dodaju na listu fakulteta Visoka škola za primijenjene i pravne nauke ,,Prometej” Banja Luka. Hvala

  P.S. ODGOVOR MODERATORA ILI ADMINISTRATORA SALJITE NA OVU GMAIL ADRESU: sasabn79@gmail.com

 25. Postovani,
  Molim Vas da ubacite Evrpski univerzitet u Brckom na listu fakulteta. Hvala unaprijed.
  I ako moze samo informacija, koliko dugo se ceka na kredite kada se posalje dokument.
  Pozdrav!

 26. Poštovani,
  trenutno se ručno upisuju svi fakulteti koji nisu na listi, ali se radi na tome da se lista kompletira, tako da će u neko skorije vreme biti potpuna.
  Zbog velikog broja pristiglih radova trenutno se čeka nešto duže na objavu.
  Pozdrav,
  studenti.rs

 27. Sajt je zaista odlican 🙂 Gde vidim ili proveravam koliko imam kredita za skidanje dokumenata?

 28. U desnoj koloni, ispod forme za slanje dokumenata, tj ispod Vašeg korisničkog imena zelenom bojom ispisan je tačan broj kredita koje imate.
  Pozdrav,
  studenti.rs

 29. Ako bi mogao neko od administratora da me kontaktira na moju gmail adresu da se dogovorimo oko preuzimanja od strane sajta veceg broja skripti.Hvala!

 30. Poštovni,
  broj radova koje možete preuzeti sa sajta je neograničen, ukoliko Vam to krediti dozvoljavaju.
  Pozdrav,
  studenti.rs

 31. da li moze neko da mi objasni sta znaci krediti u indeksu?
  Cemu sluzi ovi krediti tj poeni?

 32. Poštovani,
  krediti služe za preuzimanje skripti sa sajta. Da da biste preuzeli jedan rad potrebno Vam je 80 kredita pri čemu kredite skupljate različitim aktivnostima na sajtu.
  Detaljnije o svemu možete pročitati u pravilniku kredita: http://studenti.rs/pravilnik-za-sakupljanje-i-koriscenje-kredita/
  Pozdrav,
  studenti.rs

 33. Poštovani, sajt vam je sjajan, ali …

  Najpre, ja nisam student, već profesor u srednjoj školi. Predajem predmet za koji ne postoji udžbenik i čije su neke teme meni nove i nedovoljno poznate. Radi se o medicinskoj etici. Danas sam skinula seminarski rad o lekarskoj tajni koji će mi sjajno poslužiti u nastavi.

  Zatim, nemam ideju šta bih mogla da vam pošaljem, a posloji veliki broj radova koje bih rado bar pogledala.

  I tako… :'(
  Srdačan pozdrav

 34. postovani, upravo sam skinula sem.rad „kriminal belih okovratnika“. Međutim dva puta ste mi skinuli po 80 bodova a seminarski rad uopšte nisam dobila. Možete i da proverite imala sam 1215 bodova sada imam 1055!!! Molim vas za hitan odgovor!!! Gordana

 35. Poštovana,
  rad može normalno da se skine sa sajta,ne postoji nikakva greška u preuzimanju. Da li ste dobili neko obaveštenje dobili prilikom preuzimanja? Da li ste proverili folder downloads, svi radovi automatski odlaze tamo osim ako ne naznačite drugačije.
  Pozdrav,
  studenti.rs

 36. Poštovani, nije mi prvi put da skidam rad! Nisam dobila „preuzeti rad“. Proveravala sam i svoj mejl i downloads folder! Ne bih slala ovoliko poruka da mi se skidaju poeni uzalud! Pozdrav

 37. Prilikom preuzimanja radovi se ne šalju na mail.
  Da li ste preuzimali još neki rad? Da li je tad sve bilo u redu?
  U svakom slučaju krediti su Vam refundirani. Međutim, kako sajt ne prijavljuje problem u vezi sa radom koji želite, najbolje je da odustanete od njega kako Vam se ne bi skidali krediti.
  Možete jedino još da probate da promenite pretraživač, možda tu leži problem.
  Pozdrav,
  studenti.rs

 38. postovani / postovana…jutros sam konacno uspela da se prijavim uredno na sajt i dobila 100 bodova a onda kad sam stavila svoj komentar oduzeli ste mi 20 i sada imam 80 pa mi nije jasno sta sam ucinila te izgubila bodove …ne bih da se ponovi zato pitam …hvala i pozdrav

 39. Poštovana,
  pokušavamo da otkrijemo u čemu je problem što se tiče kredita vezanih za komentare, u svakom slučaju refundrani su dok se problem ne reši..
  Pozdrav,
  studenti.rs

 40. Postovani,jos juce(07/04/2013) vam poslah upit i zahtev za pomoc oko slanja dokumenatata(seminarski) ali od vas ne dobih nikakav odgovor,ni ovde na sajtu ni preko svog e-mail-a..?A koliko vidim ni drugima ne odgovarate ovde na komentare?O cemu se radi i mozete li mi reci mozete li mi ili ne pomoci?
  Hvala unapred.

 41. Poštovani,
  ako imate neko pitanje, slobodno ga postavite ovde, pošto mail očigledno nije stigao na pravo mesto.
  Što se tile samog slanja dokumenta potrebno je da se ulogujete na sajt i putem forme „POŠALJI SVOJ DOKUMENT“ obavite slanje nakon što popunite sve parametre koje forma zahteva. Ako se i desi da na listi sajta ne postoji neki fakultet možete dopisati pod ostalo, a on će blagovremeno biti dodat na listu. To je to što se tiče slanja, osim ako niste imali neku drugu dilemu.

  Pozdrav,
  studenti.rs

 42. Pozdrav,

  Pokušavam jedan rad da skinem već 2/3 dana. Na žalost, nemam vremena trenutno da isčitavam sve ove komentare. U pokušavanju, kroz ova 2/3 dana, ostala sam bez 500 poena (kredita). Zanima me u čemu je problem, o čemu se radi?

  Ostavljam Vam link rada koji pokušavam uzastopno da skinem:
  http://studenti.rs/skripte/hemija/stetni-sastojci-u-kozmetickim-preparatima/

 43. Poštovana,
  rad koji se nalazi na linku koji ste ostavili je ispravan i može se normalno preuzeti tako da problem nije vezan za sajt.
  Da li ste detaljno proverili folder downloads?
  Možda se rad nalazi tamo samo drugačije naslovljen (tipa seminarski, nasumičan niz brojeva, neka ključna reč vezana za temu i slično…)
  Pozdrav,
  studenti.rs

 44. Poštovani,
  htjela sam preuzeti rad Stakeholderski pristup poduzeću, skinuti su bodovi, a rada nigdje..
  LP

 45. Poštovana,
  da li ste proverili folder downloads?
  Možda je fajl drugačije imenovan u odnosu na tačan naziv rada, pošto ne prijavljuje grešku i pošto se može normalno preuzeti treba da se nalazi tamo.
  Javite da li ste uspeli.
  Pozdrav.
  studenti.rs

 46. postovani

  poslala sam dva rada , akredita jos nemam,
  zasto??????

  l p

 47. MOLIM DGVOR????

 48. MOLIM ODGOVRRRRRR

 49. HITNO MI TREBA KREDIT

 50. Pitanje za administratore sajta.Da li imate
  smeštajne kapacite da vam pošaljem oko 500 urađenih skripti?Odgovor na moju gmail adresu
  sasadimkovic@gmail.com .