Proizvodnja biljaka u zaštićenom prostoru
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Agronomija
Objavio studenti.rs 24. decembar 2018. Prijavi dokument
Upotreba raznih dodataka tj.aditiva u stočnoj hrani u stalnom je porastu,pa možemo govoriti o hemizaciji hrane. Obogaćivanjem stočne hrane hemijskim materjalima vršimo tendenciju ka tome da se: poboljša hranljiva vrednost, bolje iskoriste prirodne hranljive materije i sastojci hrane, nadoknadi deficit određenih sastojaka u prirodnoj hrani, omogući lečenje i preveniranje bolesti životinja, poboljša kvalitet proizvoda (mleka, mesa, jaja, vune), poželjno oboji masno tkivo, mlečna mast i žumance jaja i unapredi fabrička proizvodnja krmnih smeša.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio AleksaJocicc 13. mart 2024.
Objavio MilaSibul 25. novembar 2023.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio Studenteu 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.