studenti
Mesto za uspešne studente

Dodaci ishrani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Upotreba raznih dodataka tj.aditiva u stočnoj hrani u stalnom je porastu,pa možemo govoriti o hemizaciji hrane. Obogaćivanjem stočne hrane hemijskim materjalima vršimo tendenciju ka tome da se: poboljša hranljiva vrednost, bolje iskoriste prirodne hranljive materije i sastojci hrane, nadoknadi deficit određenih sastojaka u prirodnoj hrani, omogući lečenje i preveniranje bolesti životinja, poboljša kvalitet proizvoda (mleka, mesa, jaja, vune), poželjno oboji masno tkivo, mlečna mast i žumance jaja i unapredi fabrička proizvodnja krmnih smeša.

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.