Proizvodnja biljaka u zaštićenom prostoru
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Agronomija
Objavio studenti.rs 09. decembar 2018. Prijavi dokument
Pojam “sigurna hrana” sve je češći u svakodnevici, a podrazumeva prikladnost hrane za ishranu ljudi u skladu sa njenom namenom. S obzirom na tu definiciju, sigurnu hranu moguće je proizvesti uz osiguranje adekvatnih higijenskih mera u proizvodnom pogonu, uz nadzor proizvodnog procesa te pravovremene reakcije pri pojavi poteškoća. Stoga su u poslednjih nekoliko godina napravljeni i usvojeni brojni zakonski propisi u cilju usklađivanja sa onima koji su na snazi iu zemljama Evropske unije, a čijim bi se sprovođenjem trebala osigurati proizvodnja zdravstveno ispravne i bezbedne hrane. Pritom se vrlo često nailazi na obavezu uspostave i implementacije sistema zasnovanog na principima HACCP-a od strane svih subjekata u poslovanju s hranom, osim na nivou primarne proizvodnje koja u ovom slučaju obuhvata i proizvodnju sirovog mleka.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio AleksaJocicc 13. mart 2024.
Objavio MilaSibul 25. novembar 2023.
Objavio goja91 24. april 2024.
Objavio seminar444 24. april 2024.
Objavio seminar444 24. april 2024.
Objavio mitrovicm993 24. april 2024.
Objavio Dragica Stanisic 24. april 2024.
Objavio goja91 24. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.