Proizvodnja biljaka u zaštićenom prostoru
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Agronomija
Objavio studenti.rs 19. decembar 2017. Prijavi dokument
Heljda (Fagopyrum esculentum Moench, Polygonaceae) je jestiva, medonosna i lekovita biljka.Najčešće se konzumira zimi, jer snaži, zagreva i leči.Iako heljda nije žitarica, ona u sebi sadrži sve one dobre strane koje imaju integralne žitarice.Ali u njoj ima supstanci i onoga što većini žitarica nedostaje.Ona je bogata esencijalnom aminokiselinom lizinom, koja uglavnom nije prisutna u ceralijama.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio AleksaJocicc 13. mart 2024.
Objavio MilaSibul 25. novembar 2023.
Objavio goja91 24. april 2024.
Objavio seminar444 24. april 2024.
Objavio seminar444 24. april 2024.
Objavio mitrovicm993 24. april 2024.
Objavio Dragica Stanisic 24. april 2024.
Objavio goja91 24. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.