Odlomak

U savremenom poslovnom svetu bankarski sistem predstavlja fudament ekonomskog razvoja svake zemlje. Prosperitet svake zemlje uzročno je povezana sa bankarskim sistemom pa su principi na kojima se zasniva bankarsko poslovanje izuzetno važni.

Dobar bankarski sistem garancija je ekonomskog napretka zemlje u globalnom smislu. Zato je potrebno osposobiti dobar kadar koji će u bankarskom sistemu omogućiti građanima da jednostavno, brzo i efiksno dođu do kredita, ili ostvare druge željene radnje.

Internet je otvorio vrata potpuno novom svetu. U stvari, to je suštinski promenilo način poslovanja i pružanja usluga. Potrošači očekuju da preduzeća pružaju usluge koje su jednostavne za razumevanje, prilagođene njihovim potrebama i koje se brzo pružaju. Takođe očekuju da se povežu u realnom vremenu i da dobiju odgovor na zahtev putem bilo kog kanala – lično, putem Interneta ili putem mobilnog uređaja. Iako su ove promene već poboljšale poslovanje banaka, zajmodavci kredita za fizička lica moraju stalno da prate trendove, kako bi iskoristili ovu mogućnost.

Banke u Srbiji posluje preko savremenih i pouzdanih elektronskih servisa za obavljanje

No votes yet.
Please wait…

Prijavi se

Detalji dokumenta

Više u Ekonomija

Više u Menadžment

Više u Seminarski radovi

Komentari

Click to access the login or register cheese