Odlomak

Caffe bar „SUPERSTAR“ (u daljem tekstu: SUPERSTAR) zamišljen je kao moderan ugostiteljski objekat, koji će nuditi široku paletu toplih i hladnih napitaka, u prijatnom ambijentu koji kombinuje urban i moderan dizajn enterijera i eksterijera, sa prirodnim zelenilom i hladom drvoreda.
Lociran u frekventnoj zoni centra Niša, koja se naslanja na stambena naselja, SUPERSTAR će nuditi kvalitetnu kafu, osvežavajuće hladne napitke, razne vrste piva i žestokih pića, ali i dobru muziku i raznovrsne zabavne sadržaje, svim stanovnicima koji žive u radijusu od tri kilometra udaljenosti od lokala, ali i brojnim turistima koji posećuju grad.
U cilju utvrđivanja potencijala tržišta, provedeno je istraživanje tržišta, koje je pokazalo da postoji značajna tražnja, a utvrđena je i prosečna godišnja struktura tražnje po vrstama pića. Pored toga, istraživanje je pokazalo da su posetioci uglavnom nezadovoljni kvalitetom usluge u postojećim lokalima, pri čemu se najveći dio primedbi odnosi na sporost i neljubaznost osoblja (konobari i barmeni), u čemu SUPERSTAR vidi svoju šansu.

No votes yet.
Please wait…

Prijavi se

Detalji dokumenta

  • 21 stranica
  • Menadžment malih i srednjih preduzeća -
  • Školska godina: -
  • Seminarski radovi, Skripte, Menadžment
  • Srbija,  Beograd,  Beogradska poslovna škola Visoka škola strukovnih studija  

Više u Menadžment

Više u Seminarski radovi

Više u Skripte

Komentari