Stečajni postupak u privrednom društvu
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Tehnologija
Objavio studenti.rs 16. avgust 2020. Prijavi dokument
Ukus je jedno od pet tradicionalnih čula koje je deo gustatornog sistema. Ima funkciju senzorne analize hrane- ocene bezbednosti i sadržaja nekih nutrijenata. Ovaj senzorni utisak se zasniva na funkciji ukusnih receptora smeštenih u ustima Značaj mu je u tome što čoveku omogućava izbor namirnica prema sopstvenim željama i potrebama.
Da bi neka supstanca mogla da proizvede ukus mora da bude rastvorena u vodi (pljuvački) i mora da ostvari kontakt sa receptorima ukusa.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio Studenteu 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.