Odlomak

EasyCar je evropska rent-a-car kompanija koju je osnovao 2000. godine Stelios Hadži-Ioannou, preduzetnik iz Grčke.
U okviru rada upoznaću vas sa misijom kompanije, glavnim konkurentima, kao i ciljem koji kompanija želi da postigne cijenama. Osim toga, pozabaviću se pitanjem sa kojim to problemom se rent-a-car industrija najviše susrijeće, kako easyCar Club funkcionise i, naravno, SWOT analizom.
EasyCar pruža iznajmljivanje vozila na više od 2.400 lokacija u preko 60 zemalja, uključujući: Veliku Britaniju, Irsku, SAD, Kanadu, Španiju, Švajcarsku, Francusku, Portugal, Italiju, Grčku, Kipar i Južnu Afriku.
EasyCar je stvorio takođe i easyCar Club u kojem pojedinci mogu iznajmljivati svoja vozila na određeneo vrijeme, kada njima to odgovara i po cijeni koju sami odrede.

Osnovan u aprilu 2000, easyCar je jedan od najvećih svetskih onlajn servisa za iznajmljivanje vozila. Rade sa velikim međunarodnim dobavljačima kao što su Alamo, Europcar, Avis i Sikt, kao i manjim lokalnim Hire car kompanijama. Nude najbolju garanciju cijene, obezbeđujući da ćete uvek dobiti najbolju ponudu prilikom rezervisanja sa easyCar.

No votes yet.
Please wait…

Prijavi se

Detalji dokumenta

Više u Ekonomija

Više u Seminarski radovi

Više u Skripte

Komentari