studenti
Mesto za uspešne studente

Internet

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

 

U savremenom svetu broj novih korisnika Interneta vrtoglavo raste. Internet koriste svi — od dece do starijih. Neki Internet posmatraju kao bezgranicni izvor zabave, drugi se njime služe da bi, u okviru svojih profesija, sticali nova saznanja i kontaktirali sa kolegama širom sveta.
U novije vreme sve veci broj komercijalnih preduzeca nastoji da iskoristi nesluceni potencijal Interneta kao jeftinog elektronskog kanala distribucije.
Moderne banke, takodje, sticu sve cvršce uporište u ovom novom, virtuelnom svetu, koristeci troškovnu efikasnost informacione infrastrukture Interneta za automatizaciju najsitnijih transakcija u bankarstvu.
Male inovativne firme, ali i citavi konzorcijumi sastavljeni od najvecih proizvodaca softvera, hardvera, kompanija iz oblasti telekomunikacija i sl., ulažu ogromna sredstva i napore u razvoj novih platnih sistema i transakcionih mehanizama na Internetu, poput onih baziranih na ,,inteligentnim“ karticama i digitalnom novcu. Internet se, gotovo „preko noci“ uvukao u sve sfere našega života.

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ključne reči Ključne reči:

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.