studenti
Mesto za uspešne studente

Strateški plan Sarajevogas

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Strateški plan je urađen na osnovu SWOT analize sadašnjeg stanja u Sarajevogasu i okruženju. Ove aktivnosti su imale 3 cilja:
• Prikupljanje informacija od svih učesnika radi pribavljanja relevantnih podataka, pogleda, prakse i iskustava i strateških potreba.
• Razvoj zajedničke vizije o budućnosti i postizanje konsenzusa o strateškim pitanjima kao što su misija, dugoročni strateški ciljevi, strateški prioriteti i metodologija strateškog planiranja.
• Postizanje visokog nivoa ostvarivosti i koherencije, kao i razvijanje svijesti o tome da je Strateški plan rezultat i svojina svih zainteresiranih strana, od samog početka.

Strateški plan je tako koncipiran da će biti moguće ostvariti stalno mjerenje uspješnosti i stepen ostvarenja strateških ciljeva, te eventualne njihove izmjene, a sve u skladu sa promjenama u okruženju. Analiza rizika definiše i stepen neizvjesnosti ostvarenja pojedinih strateških ciljeva. Pored definisanja poslovne strategije, on predviđa i plan implementacije zacrtane strategije, te postupke strateške kontrole.

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ključne reči Ključne reči:

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.