studenti
Mesto za uspešne studente

Uniqa osiguranje

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

UNIQA je evropska osiguravajuća kompanija koja kombinuje austrijski identitet sa evropskim oblikom. UNIQA počiva na tradiciji, znanju i iskustvu stečenom tokom perioda od 150 godina poslovanja u Austriji, stalno se usavršavajući i poslujući s pogledom u budućnost. Individualne potrebe i zahtevi klijenata su u središtu svih naših aktivnosti. Kombinuju snagu, sigurnost, inovativnost i najviši nivo kvaliteta za dobrobit naših klijenata.

Tokom poslednjih nekoliko godina, UNIQA je izrasla u jednu od vodećih osiguravajućih grupa u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Veličina stvara poverenje i sigurnost i od suštinske je važnosti za uspeh.

UNIQA Group Austria je vodeća osiguravajuća grupa na austrijskom tržištu i jedna od najvećih u Evropi. Aktivna je u svim područjima osiguranja. Tržišni je lider u Austriji u području životnih i zdravstvenih osiguranja i jedan od najvećih imovinskih osiguravača. UNIQA grupa je kompanija s jakom internacionalnom orijentacijom, svesna prednosti i prilika koje nudi tržište srednje Evrope. Stoga, cilj UNIQA-e nije samo sprovođenje uspešne poslovne strategije na austrijskom tržištu, nego i pojačan angažman, te uspešno širenje na evropskom tržištu. Trenutno je preko svojih firmi ćerki kao većinski ili delimični vlasnik prisutna na 20 tržišta širom Evrope.

 

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.