studenti
Mesto za uspešne studente

EIGRP I OSPF SISTEMI

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Umrežavanje računara poprima sve više maha u celom svetu. Brzine komunikacija današnje mrežne opreme namenjene lokalnim računarskim mrežama penju se sa standardnih 100 Mbps (miliona bitova u sekundi) na brzih 1 Gbps (milijardu bitova u sekundi).
Nove mrežne tehnologije (ATM) podižu brzinu komunikacije u mrežama širokih područja (WAN) na 600 Mbps i time, putem računarskih mreža, otvaraju mogućnosti prenosa video i audio zapisa u realnom vremenu. Novi mrežni uređaji koji se pojavljuju na tržištu u najvećem broju podržavaju tehnologiju utakni i radi (plug-and-play) tako da se uz minimum
tehničkog znanja mogu izgraditi i osposobiti za rad manje lokalne računarske mreže.
Vrtoglava popularnost Interneta i količina informacija dostupna na taj način uzrok je da se i firme koje nisu koristile računare u svom radu (ako takvih uopšte ima) odlučuju za nabavku barem jednog računara s mogućnošću pristupa Internetu.
Stalni pad cena i porast računarske snage uzrokuju sve veće nabavke računarske opreme, a da bi se što bolje iskoristile mogućnosti nove opreme, potrebno ju je povezati i dati na raspolaganje svim korisnicima.

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.