Odlomak

O PROIZVODU…

Rakija je zestoko alkoholno pice.Dobija se jednostrukom ili dvostrukom destilacijom mase koja se dobija alkoholnim vrenjem voca. U slucaju kada se rakija proizvodi od voca koja ima nesto nizi procenat seceraao sto je jabuka vrsi se visestruka destilacija mase da bi se dobila zeljena koncentracija alkohola i cistoca napitka.Jabukova masa se uglavnom destilise tri puta i takvim postupkom se dobija rakija jacine 45 procenata alkohola.Posle prve destilacije dobija se takozvana meka rakija sa manjim procentom alkohola a ponovnom destilacijom meke rakije dobija se prepecenica.Radi ubrzanja procesa vrenja nekad se dodaje secer sto povecava kolicinu dobijenog destilata ali dovodi i do smanjenja njegovog kvaliteta.

 

 

 

 

MISIJA I VIZIJA

Misija

Poslovanje kompanije Miris Srbije d.o.o. bazira se na proizvodnji visokokvalitetne domace rakije kroz kontinuirano praćenje i zadovoljavanje potreba potrosaca.

Naša misija je da savremenom potrošaču ponudimo visokokvalitetan proizvod, koji će zadovoljiti njegove potrebe. Takođe, želimo da tradicionalne domaće pice učinimo još pristupačnijim i ukusnijim. Nastojimo da nas proizvod postane nezamenljivi deo svakog obroka i da mu svi koji ga jednom probaju, ostanu zauvek verni.

 

 

 
Vizija

Miris Srbije d.o.o će biti jedna od vodećih kompanija na domaćem tržištu, posvećena zadovoljavanju potreba potrošača pružanjem visokokvalitetniog proizvoda pripremljenog po tradicionalnim recepturama.

 

 

No votes yet.
Please wait…

Detalji dokumenta

Više u Ekonomija

Više u Seminarski radovi

Više u Skripte

Komentari