studenti
Mesto za uspešne studente

Organizacije

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Savremeni organizacioni procesi rada su pozicionirani u skladu sa osnovnom odrednicom današnjeg poslovanja, a to je globalizacija. Jasno je zašto se sve češće može čuti da kompanije posluju virtuelno i da se poslovni procesi realizuju elektronskim putem. Savremene kompanije moraju biti spremne na doživotno učenje, jer je kompanija sve više opterećena stegama konkurencije. Sada je potrebno da kompanija bude potpuno diferencirana u odnosu na konkurenciju, kako bi ona bila uspešna na tržištu i kako bi svoje poslovanje učinila održivim.
U okviru teksta će biti prikazani i osnovni primeri kompanija koje posluju u okviru virtuelnog sveta. Kao jedna od najpoznatijih kompanija ovog tipa, jeste kompanija Ebay, o kojoj će biti posebno reči. U okviru izlaganja će posebno biti istaknuto zašto se teži kompanijama koje nemaju ograničenje u smislu teritorijalnih barijera.
Posebna pažnja je posvećena različitim aspektima organizacionog učenja, a posebno elementima organizacionog dizajna, koji bi podržali proces organizacionog učenja. Organizaciona kultura je posebno opisana kao i način na koji se ona procenjuje.

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ključne reči Ključne reči:

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.