studenti
Mesto za uspešne studente

Planiranje kao funkcija menadžmenta u preduzeću “Generali Osiguranje”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Uvod

-Planiranje je proces utvrđivanja ciljeva, formulisanja strategije, izrade planova i budžeta.

-Kao rezultat planiranja u preduzeću nastaju strategije i planovi.

-Generali Osiguranje Srbija je druga po veličini osiguravajuća kuća u Srbiji, odmah nakon Dunav osiguranja (kompanija u državnom vlasništvu). Kompanija je registrovana za obavljanje poslova životnog i neživotnog osiguranja, sa sedišten u Beogradu. Deo je Generali Grupe, jedne od najvećih globalnih kompanija iz oblasti osiguranja. Generali grupa je osnovana 1831. godine, i danas je prisutna u više od 60 zemalja, u preko 420 kompanija, sa blizu 74 000 zaposlenih. Generali Grupa je ostvarila 70 milijardi evra prihoda od premije u 2016. godini.

-Generali je značajan učesnik u globalnoj industriji osiguranja. Cilj je stavljanje klijenata u centar poslovanja osmišljavanjem jednostavnih i pametnih rešenja, koja će učiniti njihovu distributivnu mrežu, sa postojećim širokim spektrom usluga, još efikasnijom. Na taj način će postati agilnija i fleksibilnija kompanija, otvorena za inovacije.
-Tokom skoro 200 godina poslovanja, izgradili su multinacionalnu Grupu koja je prisutna u više od 60 zemalja, sa više od 450 kompanija članica i skoro 80.000 zaposlenih.

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.