studenti
Mesto za uspešne studente

Jedna stvar o ličnosti vašeg supružnika koji zaista utiče na vašu karijeru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Ovo je „ nešto što“ je očigledno, ali u isto vreme nije : „ Mi smo mnogo više od onoga što pokazujemo ko smo na poslu.“
Imamo druge dimenzije koje su nevidljive našim kompanijama, supervizorima, direktnim izveštajima i većini naših kolega, a te nevidljive dimenzije imaju dubok uticaj na naš posao.
Dve stvari u istraživanju naterale su me na ramišljanje o ovome. Jedno je dnevnik studija dvostruke zarade parova, pokazuje da ljudi ulažu vreme u posao kada se njihove intimne veze dobro odvijaju, zato što im odsustvo drame kod kuće daju veću emotivnu kognitivnu i fizičku energiju na radnom mestu.
Drugo pokazuje da se supružničke ličnosti efektuju na zaposlenost, ishode rada – prihode, promocije itd. Obe studije podsećaju da je svaka individualna sklonost ka zadatku u kancelariji povezana sa , i proizvod je, društvenim i porodičnim kontekstom što puno znači , i svi bi trebali da obratimo više pažnje na te kontekste.
Do čega ću doći uskoro. Ali prvo, dozvolite mi samo da kažem da ne branim više emotivnu podelu ( deljenje emocija ) u kancelariji. Zaista više volim mirno međusobno ignorisanje privatnih stvari što je pravilo na mom poslu. To je blaženo. To je jedna od stvari koja posao čini sjajnim, iskreno.
Ali mislim da bi svi mogli imati koristi od veće svesti uticaja – težine – naših spoljnih života na naše izvođenje posla, a pod „ mi “ mislim na našu organizacionost, takođe. To je naša snaga.

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ključne reči Ključne reči:

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.