Posluživanje alkoholnih i bezalkoholnih pića
UVOD
Posluživanje ima veoma veliku ulogu u ugostiteljskoj privrednoj djelatnosti u procesu zadovoljavanja potreba i želja gostiju za raznovrsnijom hranom, pićima i željenim napitcima. Zahvaljujući ugostiteljskom posluživanju, ugostiteljske usluge se prodaju gostima koje oni dobivaju na civilizovan i poželjan način, skladno vrsti i cijeni usluge, te kategoriji ugostiteljskog objekta i važećim standardima u njemu. Ugositeljsko posluživanje je disciplina koja teoretski i praktično proučava pružanje usluga hrane, pića i napitaka u ugostiteljskim objektima.
Preuzimanje skripti je dozvoljeno samo prijavljenim korisnicima.
Registracija je potpuno besplatna!
Više u Maturski Radovi
Žiro račun i blagajna kao sredstvo plaćanja
- Računovodstvo
- Koledž u Banja Luci · Banja Luka
- 14 stranica
Vrste, mjesto i nosioci troškova
- Računovodstvo
- Koledž u Banja Luci · Banja Luka
- 13 stranica
Roba, pojam i knjiženje
- Računovodstvo
- Koledž u Banja Luci · Banja Luka
- 13 stranica