studenti
Mesto za uspešne studente

Isporuka sitnog elektromaterijala – procedure i propisi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Praktičan rad koji pišem ima za cilj obradu teme „Isporuka sitnog elektromaterijala“. Ova tema mi je zanimljiva iz razloga što radim u fimi Somborelektro DOO iz Sombora. Firma Somborelektro DOO se bavi trgovinom na veliko I malo, izvođenjem elektromontažnih I izvođenje građevinskih radova.
Zaposlen sam na as u mestu do kojeg često stižu zahtevi za odgovor na razne ponude, isporuke raznoraznog elektromaterijala, ali I izvođenje elektromontažnih radova. Zahtevi za odgovore na razne ponude stižu nam od različitih investitora. Danas najtesnije sarađujemo sa EPS Distribucijom, Beograd. Tačnije sa ograncima ED Sombor, ED Subotica, ED Zrenjanin, ED Pančevo I ED Novi Sad. Iz tog razloga pokušaću što preciznije I što detaljnije da objasnim sam tok stizanja zahteva za ponudu, našu obradu, slanje ponude I naravno navesti šta sve firma Somboreletrko DOO mora da ispunjava kako bi zakonski mogla da se uključi u trku za ovu vrstu posla.
Moje as u mesto pokriva najčešće gore navedene poslove, ali znajući da pohađam Univerzitet „ UNION-NIKOLA TESLA“ , Fakultet za poslovne studije I pravo moje kolege I koleginice iz pravne I kadrovske službe često znaju da me uključuju u sveru studijskog programa I pripremaju me za verovatno moje buduće as u mesto. Cilj mi je da se bavim pravnim poslom unutar firme u kojoj sam zaposlen, te sam zbog toga izabrao ovakav praktičan rad koji će mi sigurno u budućnosti pomoći prilikom obavljanja mojih budućih dužnosti.

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.