studenti
Mesto za uspešne studente

Nada u buducnost čovečanstva

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Prethodna doba bila su definisana prema sirovinama koje su uticale na promene i tadašnji razvoj čovečanstva – kameno, bronzano i gvozdeno doba. Nakon toga, doba su definisana na osnovu različitih oblasti koje su ljudi osvajali zahvaljujući sve naprednijoj tehnologiji – industrijsko doba, doba osvajanja svemira i informacijsko doba. Sada ulazimo u novo doba: “doba čoveka”.
Normalno je da kada osoba dodje u izvesne godine,da se osvrne i zapita,šta sam uradio/la tokom svog zivota,da li mogu još nešto učiniti u svom zivotu za sebe za svoje potomke?Da li sam dao/la sve od sebe,ili sam propustio sve kvalitetne prilike.Postavite sebi pitanje: „Da li nepotrebno odlažem preduzimanje onih aktivnosti koje vode ka mojim snovima i uspehu, i ako je tako, šta je to što mogu danas da uradim kako bih što je moguće bolje iskoristio mogućnosti koje mi stoje na raspolaganju, znajući činjenicu da niko od nas nema zagarantovanu budućnost?
Najtuznija situacija,koju često srećemo je kada vidimo osobu starijeg doba, koja shvata da svoje snove neće nikada ostvariti i da će umesto toga umreti sa njima.

 

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.