Ponašanje u organizaciji
Objavio goja91 24. april 2024.
7 stranica
Seminarski radovi, Skripte, Tehnologija
Objavio studenti.rs 30. maj 2018. Prijavi dokument
Fermentisani proizvodi od mesa se proizvode, najpre, pripremom nadeva od mešavine mesa, masti, soli, šećera i začina. Kiselina koju produkuju mikroorganizmi iz startera za vreme fermentacije sprečava razvoj patogenih i mikroorganizama kvarenja koji mogu biti prisutni u mesu. Zavisno od vrste, fermentisani proizvodi od mesa mogu se sušiti, dimiti ili zagrevati u cilju obezbeđivanja bezbednosti proizvoda.
Objavio goja91 24. april 2024.
Objavio seminar444 24. april 2024.
Objavio seminar444 24. april 2024.
Objavio mitrovicm993 24. april 2024.
Objavio Dragica Stanisic 24. april 2024.
Objavio goja91 24. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.