studenti
Mesto za uspešne studente

Biznis plan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

 

Investicioni projekat koji se obrađuje u nastavku, urađen je sa ciljem da se razjasne mogući efekti predložene investicione ideje. Utom smislu napravljen je napor da se unaprijed prouče ekonomske, finansijske i društvene posledice koje nose sa sobom aktivnosti predmetne proizvodnje.

Cilj ovog Dokumenta je da, na osnovu mogućnosti i ograničenja koja proizilaze iz neposrednog poslovnog okruženja, kao i onih koje se neposredno odnose na lice koje ulaže u investiciju, približno prezentira ekonomske pokazatelje programa, projekltujući poslovanje preduzeća kroz period od 10 godina, na osnovu čega bi se moglo donijeti mišljenje o valjanosti planirane investicije.

Realizacijom ovog programa, preduzeće će ponuditi tržištu visoko kvalitetne (ekološke) proizvode na nivou koji će podmiriti potrebe realne maloprodajne tražnje. Sa druge strane, preduzeće „Casa Gelato“ će biti u mogućnosti da u potpunosti zaokruži asortiman proizvoda i na taj način omogući veću zastupljenost na tržištu.

U nastavku Dokumenta su prezentirani, po poglavljima, svi relevantni podaci, neophodni za odlučivanje po kreditnom zahtijevu.

 

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.