Proizvodnja biljaka u zaštićenom prostoru
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Turizam/Ugostiteljstvo
Objavio studenti.rs 07. februar 2019. Prijavi dokument
Valorizacijom se utvrđuje turistički potencijal (vrednovanje prostora i sadržaja) date destinacije, sa aspekta ocene mgućnosti za turističko privređivanje
Kod turističkih vrednosti se razlikuje:
Upotrebna vrednost, koja je u vezi sa atraktivnosti motiva (korisnošću i retkošću)
Tržišna vrednost – turistička ponuda ima karakter robe i koja se kao takva valorizuje na tržištu
Najvažniji kriterijumi turističke valorizacije :
Stepen atraktivnosti turističkih motiva,
Razvijenost saobraćajne infrastrukture,
Nivo opremljenosti turističkih lokaliteta i centara,
Obim ostvarenog prometa.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio nejra.16 27. mart 2024.
Objavio bojana.petr 27. mart 2024.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio nejra.16 27. mart 2024.
Objavio bojana.petr 27. mart 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.