studenti
Mesto za uspešne studente

Upravljanje projektom Rakija Bar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

U tekstu koji slijedi bice detaljno obrazlozen projekat upravljanja „Rakija barom“ koji se nalazi u Podgorici u neposrednoj blizini centra grada na veoma atraktivnoj lokaciji.

U prvom poglavlju detaljno ce biti opisan proces otvaranja „Rakija bara“, ideja projekta i njegov cilj, faze i duzina njihovog trajanja, sastav projektnog tima, izrada investicionog plana i njegova svrha, analize koje su predhodile izradi projekta, ulaganja u sredstva i izvori tih sredstava, proracuni dubitaka i gubitaka i predracuni troskova, odredjivanje cijena, kao i zakljucna ocjena o izvrsenom projektu.

Drugo poglavlje ce podrazumijevati kriticki osvrt na projekat, zato sto se radi o projektu koji je vec implementiran u potpunosti. U ovom dijelu rada bice naglasene pozitivne, ali i negativne strane izvrsenog projekta u smislu planiranja, organizacije projekta, upravljanja kadrovima, odnosno, projektnim timom, kao i upravljanje troskovima koji nastaju usled realizacije projekta i rizicima koji mogu ugroziti implementaciju.

 

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.