Tehnologija gajenja sirak, proso, heljda
Objavio AleksaJocicc 13. mart 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Turizam/Ugostiteljstvo
Objavio studenti.rs 25. mart 2019. Prijavi dokument
U tekstu koji slijedi bice detaljno obrazlozen projekat upravljanja “Rakija barom” koji se nalazi u Podgorici u neposrednoj blizini centra grada na veoma atraktivnoj lokaciji.
U prvom poglavlju detaljno ce biti opisan proces otvaranja “Rakija bara”, ideja projekta i njegov cilj, faze i duzina njihovog trajanja, sastav projektnog tima, izrada investicionog plana i njegova svrha, analize koje su predhodile izradi projekta, ulaganja u sredstva i izvori tih sredstava, proracuni dubitaka i gubitaka i predracuni troskova, odredjivanje cijena, kao i zakljucna ocjena o izvrsenom projektu.
Drugo poglavlje ce podrazumijevati kriticki osvrt na projekat, zato sto se radi o projektu koji je vec implementiran u potpunosti. U ovom dijelu rada bice naglasene pozitivne, ali i negativne strane izvrsenog projekta u smislu planiranja, organizacije projekta, upravljanja kadrovima, odnosno, projektnim timom, kao i upravljanje troskovima koji nastaju usled realizacije projekta i rizicima koji mogu ugroziti implementaciju.
Objavio AleksaJocicc 13. mart 2024.
Objavio mija.03 13. mart 2024.
Objavio Nikolic.i_ 13. mart 2024.
Objavio AleksaJocicc 13. mart 2024.
Objavio mija.03 13. mart 2024.
Objavio Nikolic.i_ 13. mart 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.