studenti
Mesto za uspešne studente

KONTROLA I SMANJENJA POPULACIJE NAPUŠTENIH PASA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Projektne aktivnosti koje se odnose na master rad prvenstveno su usmerene u pravcu pronalaženja što prihvatljivijeg rešenja problema napuštenih pasa, kako sa ekološkog tako i sa sociološkog stanovišta.
Daljim projektnim aktivnostima vezanim za istraživanje i pronalaženje prihvatljivog rešenja problema napuštenih pasa na teritoriji grada Beograda bih opisala nastanak i poreklo današnjeg psa, kako je došlo do pojave pasa lutalica, potom život napuštenih pasa lutalica i istorijska zagađenja. Kroz rad bih potom objasnila predmet, cilj rada, trenutne rezultate i kako poboljšati postojeće stanje, zatim poređenje sa našim i drugim zemljama, gde je ovaj problem napuštenih životinja sveden na prihvatljivu meru.
Ekološka procena rizika obuhvata utvrđivanje prirode efekata i verovatnoće pojavljivanja negativnih efekata među biljkama, životinjama, odnosno u životnoj sredini, a što je posledica neke zagađujuće supstance.
Ekološka procena rizika se može sprovesti iz više razloga, a oni mogu uticati na prirodu primenjenih procedura, iako su principi koji se koriste uglavnom isti u svim situacijama.
Rizik za ljudsko zdravlje najčešće se definiše kao verovatnoća koja opisuje stepen ugroženosti zdravlja jedinke izložene dejstvu određenog zagađivača ili grupe zagađivača.

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ključne reči Ključne reči:

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.