studenti
Mesto za uspešne studente

Otvoren konkurs za Sakura stipendije

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

1

Kompanija JT International a.d. Senta, u saradnji sa Ambasadom Japana u Republici Srbiji, raspisali su konkurs za dodelu pet stipendija u iznosu od po 100.000 dinara za izradu istraživačkog rada na temu u vezi sa Japanom. Rok za prijavu je 1. decembar do 17 časova.

Konkurs je otvoren sa ciljem promovisanja izučavanja svih aspekata japanskog društva i kulture u Republici Srbiji i jačanja srpsko-japanskog prijateljstva, navodi se u pozivu.

Pravo učešća imaju studenti i studentkinje osnovnih, postdiplomskih i doktorskih studija svih akreditovanih univerziteta u Republici Srbiji i istraživači koji nisu u stalnom radnom odnosu.

Kandidati i kandidatkinje potrebno je da podnesu predlog istraživačkog rada na temu u vezi sa Japanom iz jedne od sledećih oblasti: 1. Društvenih i humanističkih nauka (ekonomije, prava, političkih nauka, filozofije, japanskog jezika i književnosti), 2. Kulture i umetnosti i 3. Kaizen menadžmenta.

Detaljnije informacije o konkursu, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave, kao i prijavni obrazac, mogu se pronaći ovde.

Prijave se šalju putem mejla konkurs@sakurastipendije.rs ili poštom na adresu JT Internatonal a.d. Senta – Ogranak Beograd, Vladimira Popovića 38, 11070 Beograd, Srbija, sa naznakom „Za Sakura stipendiju“.

Svi zainteresovani mogu dobiti dodatne informacije o konkursu putem mejla konkurs@sakurastipendije.rs.

Izvor: RTV

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.