Učite od najboljih – studiranje na prestižnim fakultetima za modu u inostranstvu

Marangoni Fashion

Nemestic Studio i Style.rs predstaviće prestižne fakultete mode u inostranstvu u subotu 09.04.2016, sa početkom u 11 časova kao deo edukativnog seminara na predstojećem Serbia Fashion Week-u koji će se održati u Novom Sadu od 6 do 11 aprila. Seminar će se održati u Master centru Novosadskog sajma (Hajduk Veljkova 11) na 1. spratu, u konferencijskoj sali.

Ovom prilikom, svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, načinom studiranja, studentskim životom i drugim studentskim iskustvima na jednom od najuticajnijih fakulteteta za modu Instituta Marangoni (Istituto Marangoni) koji ima svoja sedišta u Milanu, Firenzi, Londonu, Parizu i Šangaju.

Osim toga predstavićemo i studijske programe fakulteta kao što su: Domus Academy i Nuova Accademia di Belle Arti NABA iz Milana, kao i Istituto Europeo di Design IED sa svojim sedištima u Italiji, Španiji i Brazilu.

Institut Marangoni (Istituto Marangoni) osnovan  je 1935. godine u Milanu i važi za jedan od najpoznatijih u svetu, kada je u pitanju visoko obrazovanje u oblasti mode i dizajna. Nije malo reći, da su se među studentima ovog Instituta našli poznati stilisti, kao Moscino ili Domeniko Dolče (poznatiji kao D&G). Osim toga, najpoznatiji italijanski i svetski brendovi jesi partneri ovog instituta.

Institut Marangoni organizuje trogodišnje osnovne studije, master programe, jednogodišnje specijalističke programe, kao i letnje profesionalne kurseve. Takođe studentima je omogućeno intezivno pohađanje jezika, s obzirom na grad  i govorno područje u kojem će studirati.

Među ponuđenim kursevima, posebno se ističu kursevi kao što su fashion design, fashion stylist, fashion photography, fashion&luxuary brand management i mnogi drugi bachelor i master programi o kojima se možete informisati na sajtu www.studiranje.net.

Prezentacija je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će svi zainteresovani studenti na licu mesta moći da saznaju sve o programima studija, organizaciji predavanja, selekciji studenata za upis, pripremi neophodnog portfolia i projekata za stipendije.

Zbog ograničenog broja mesta molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mail [email protected] ili na broj telefona  +381 (0) 21 4 756 756 i ostaviti svoje ime i prezime.

 

Novosadski sajam

Subota 09.04.2016

Početak u 11h

Adresa: Hajduk Veljkova 11  (I sprat, konferencijska sala)

21000 Novi Sad

No votes yet.
Please wait…