Guapo relax

Sve nezdraviji način života ostavlja tragove na koži, kosi i noktima.  Guapo relax je prvi centar namenjen isključivo muškarcima koji žele da obezbede najbolji vid brige i nege o telu. Visoko profesionalni preparati i kadrovi uz korišćenje vrhunskih tehnika, upravo će uticati na poboljšanje zdravlja vašeg tela i duha, u prijatnom, modernom i tihom prostoru relax centra.

Osmišljena je jedinstvenu Guapo masažu celog tela u kojoj se kombinuje stimulacija akupresurnih tačaka (šiacu masaža) , veoma dozirana, prijatna istezanja svih segmenata tela (tajlandska masaža), i relaks masaža celih leđa i vrata. Masažu su kreirali Guapo relax fizioterapeuti na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva i profesionalne prakse. Potpuno je autentična i jedinstvena i kao takva ne postoji i ne primenjuje se nigde u svetu.Oslobodite se nesanica, napetosti, glavobolje i ostalih stanja izazvanih stresom.

Nekada, praktično jedini muškarci koji su se depilirali bili su sportisti: bodibilderi, rvači, vaterpolisti… U tim slučajevima estetika nije bila presudna, već potreba sporta kojim su izabrali da se bave. Niko nije imao ništa da prigovori tome što se muškarci depiliraju; neophodno je za sport, i gotovo. Danas, međutim, stvari su drugačije. U svetu, nemali broj muškaraca se depilira isključivo iz estetskih razloga. Ali, uklanjanje dlaka kod muškaraca sem estetike , ima pre svega higijensku stranu, koja je najneophodnija tokom letnjih meseci. Salon Guapo relax vam nudi depilaciju hladnim I toplim voskom kompletnog tela.

Na koži muškaracu su vidljivije posledice stresa zbog, u većini slučajeva deficita adekvatne nege, zato pored klasičnog čišćenja lica i pilinga za telo i lice nude i veliki broj tretmana za detoksikaciju i relativizaciju vaše kože. Izdvaja se Guapo anti-age tretman lica sa momentalno vidljivim rezultatima, Guapo Lus de salud tretman uz primenu svetlosne terapije i Mini Guapo tretman za instant hidrataciju lica koji se radi uz brijanje. Pored tih specifičnih usluga, u Guapo Relax centar možete doći ukoliko želite da uradite pedikir, manikir, šišanje, brijanje, sportsku, terapeutsku ili neku od ostalih masaža, solarijum ili poželite u saunu.

Sauna ima uticaj na krvni pritisak, toplota izaziva širenje krvnih sudova i tako se poboljsava cirkulacija, a zbog ubrzanog pulsa, hranljive materije brže dopiru do površinskih tkiva, što za rezultat ima sjajniji i zdraviji izgled kože. Želite da se opustite, ali i da probate nešto novo? Za Vas je obezbeđena SpaJet kapsula. Jedinstveni spa doživlja koji radi na principu vodene pare i infracrvene toplote. Možete birati između deset postojećih programa, a neki od njih su namenjeni redukciji stresa i mrsavljenju. Ako želite da radite na skladu tela i duha, odupirujući se postojećem ubrzanom načinu života, očekuju Vas u Guapo relax centru!

Radno vreme : utorak – petak od 14h do 22h, subota-nedelja od 10h do 18h
Telefoni za zakazivanje: 011/3295-550, 061/299-42-63
Mail: [email protected]

Guapo Relax je jedan od sponzora naše nagradne igre staging-studentirs.kinsta.cloud – 50.000 zadovoljnih studenata koju organizujemo na našem sajtu www.staging-studentirs.kinsta.cloud. Ovom prilikom Vas pozivamo da ućestvujete i osvojite vredne nagrade. Pogledajte pravilnik nagradne igre.

No votes yet.
Please wait…