MHMK Univerzitet nagrađuje vaš medija scenario sa 6 BA i MA stipendija u Nemačkoj

Šta je budućnost medija? Kako je trending i kako će ova promena uticati na vaš život? Medijski obrasci se transformišu ubrzanim tempom. Mi smo tu u ključnom trenutku gde tradicionalni modeli pomažu oblikovanju budućih standard. MHMK poziva mlade, kreativne talente da razviju ideje i projekte inspirisane “vašim medija scenarijom” i da osvoje jednu od šest stipendija, čija ukupna vrednost iznosi 95,850 € za osnovne i master programe na engleskom za 2013/2014 u medijima, komunikaciji i dizajnu u Minhenu, Hamburgu ili Berlinu.

MHMK je nemački vodeći univerzitet za medije i komunikaciju, sa preko 2000 studenata i oko 80 profesora na pet lokacija ( Minhen, Štutgard, Keln, Hamburg i Berlin). MHMK je povezan sa širokom mrežom ustanova, medijskih preduzeća i dizajn industrijom.

Razvij svoj koncept i pokaži svoju kreativnost istražujući “svoj medijski scenario” – svoje ideje, svoja mišljenja, svoje snove o “budućem medijskom scenariju”. Danas živimo u stalnom kontaktu sa medijima da li sa TV-om, internetom, ili kroz društvene medije.

Konkurs je otvoren za međunarodne učenike uzrasta od 18 do 28 godina  za osnovne studijeMedia and Communication Design i Media and Communication Management i za uzrast od 22 do 38 godina za master programe Media and Communication Management i Media and Design.

Odabrani projekti i fotografije biće objavljeni na www.youcreatemedia.com. Projekti i fotografije mogu dobiti ocene, komentare ili biti sponzorisani od strane korisnika interneta preko Facebook newsfeed.

Saznajte kako da učestvujete i podnesete prijavu na www.youcreatemedia.com

Stručni žiri će nagraditi najbolje radove stipendijama.

Rok za podnošenje projekata je 25. jun 2013.

zp8497586rq
zp8497586rq

No votes yet.
Please wait…