studenti
Mesto za uspešne studente

Na Novosadskom sajmu knjiga i ove godine zanimljivi sadržaji

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

 

Sajam KNJIGA će biti održan u prvoj polovini marta, od 5. do 11. paralelno sa Izložbom umetnosti ART EXPO, dok se Sajam obrazovanja PUTOKAZI priređuje od 7 do 9.marta. 

U pripremi su novi i ekskluzivni sadržaji priredbe posvećene lepoj reči i umetnosti. Posetioce Sajma će obradovati dolazak Dijega de Silve, autora „Bračne terapije za ljubavnike“, kojeg će predstaviti Italijanski institut za kulturu i CLIO. LAGUNIN poklon je dolazak Anjes Marten-Ligan (Francuska), koja je čitaoce u Srbiji šarmirala delom „Srećni ljudi čitaju i piju kafu“.

Novina je Intenacionalni projekat KNJIŠKA VILA koji se raelizuje u saradnnji sa portalom „Prerazmišljavanje“. Podrazumeva potragu za knjigama sakrivenim u Novom Sadu i na Novosadskom sajmu, pre i tokom Sajma knjiga. Tokom Sajma biće organizovan i prvi PANEL BookTUBERA.

Kao i prethodne godine Novosadski sajam i izlagači poklanjaju knjige. Potrebno je samo pažljivo pratiti medije i informacije o priredbama na Novosadskom sajmu.

Na Sajmu knjiga, neće izostati poznati programi kao što su „Dani Laze Kostića“, „Evropski fejsbuk pesnički festival“, „BookIll Fest“ (Festival ilustracije knjige), Dani biblioteka i bibliotekara, Akreditovani seminari.

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.