Najveći sportsko-poslovni događaj u 5. gradova Srbije

 

SBB Serbia Business Run je serija 5 poslovnih trka koje zaposlene spaja kroz trčanje. Manifestacija predstavlja najveći sportsko-poslovni događaj godine i tim bilding pokret u istoriji Srbije.

Porkovitelj ovog jedinstvenog događaja je Privredna Komora Srbije, a projekat podržavaju Srpska Asocijacija Menadžera i humanitarni partner trke Fondacija Ane i Vlade Divac. Sponzori serije su kompanije: SBB, Intersport, Hemofarm i mnogi drugi partneri.

Ove godine, zaposleni iz Beograda, Subotice, NIša, Kragujevca i Novog Sada imaju priliku da sa kolegama istrče i ishodaju 5 kilometara. Poslovne trke u seriji uvek se održavaju četvrkom posle posla, na stazi dužine 5km koja je optimalna distanca kako za trkače, tako i one koji bi samo da prošetaju i budu fizički aktivni. Nakon trke, učesnicima se služi piće i večera, a program se nastavlja uz “After Run & Work” žurku koja je besplatna za sve zaposlene, ne vezano da li su trčali trku ili ne.

Ceo događaj ima jak društveno odgovorni značaj jer kroz saradnju sa Divac fondacijom stipendiramo talentovane srednjoškolce iz socijalno ugroženih porodica.

Projekat je nastao 2016. godine kada su u Beogradu, u Topčiderskom parku, nastupili 300 zaposlenih iz 47 kompanija, da bi u 2018. godini organizovali trku sa 2300 učesnika iz 258 najodgovornijih kompanija Srbije. Prva trka u Novom Sadu organizovana je u oktobru 2018. godine sa 607 učesnika.

U 2019. naš tim ima za cilj da okupi 600 kompanija i 10.000 zaposlenih u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu i Kragujevcu. Serija startuje u Subotici 11.aprila 2019., a završava se u oktobru u Novom Sadu. Trka u Beogradu planirana je za 13. jun 2019. godine.

 

No votes yet.
Please wait…