Pomoć za Unu

Dvogodišnja Una Savić boluje od retke leukemije filadelfija hromozom, zbog čega mora hitno na transplantaciju koštane srži u Italiju. U prikupljanju 180.000 evra koji su neophodni za njeno lečenje udružili su se svi građani dobre volje a među njima se našao i jedan Izraelac.

Naime, Hummus Market 24. novembra organizuje humanitarni radni dan posvećen malenoj Uni i njenoj porodici.  Sav profit koji se ostvari tog dana, a koji će početi u 07:00 i trajati do 07:00 narednog dana, biće doniran Uni.

Obzirom da sam odrastao u Izraelu, državi koja je pogođena posledicama ratova i međuljudske netrpeljivosti, od malih nogu sam naučen važnosti zajedništva i međusobnog pomaganja. Zato sam bio šokiran i iskreno razočaran kada sam čuo priču o Uni Savić, dvogodišnjoj devojčici koja boluje od najgoreg oblika leukemije. Šokantna vest je da naša zajednica čini jako malo da pomogne porodici Savić. Smatram da je moja dužnost kao sugrađanin i prvenstveno čovek da uradim sve što je u mojoj moći da pomognem porodici Savić i maloj Uni.” , kaže Shlomi Levi, vlasnik Hummus Marketa.

Ukoliko želite da pomognete maloj Uni posetite Hummus market 24. novembra koji se nalazi u Beogradskoj na broju 66 u Beogradu.

Takođe, na sajtu POMOCZAUNU.COM možete pronaći brojeve računa na koje možete izvršiti uplatu i pomoći da se skupi potreban novac.

No votes yet.
Please wait…