Strastvena Svrha Postojanja: Nova dvadesetjednodnevna avantura sa Marinom

 

Neki od vas su prošli kroz dvadesetjednodnevnu prolećnu avanturu, a možda i program Električno Telo sa Marinom. I u ovoj avanturi, Strastvena Svrha Postojanja ćete primati audio-snimke putem mejla, sa inspiracijama i avanturama za taj dan.

Program će biti fokusiran na jogijske i ajurvedske perspektive i pristupe kako biste otkrili zašto je toliko važno identifikovati ono što zovemo ‘dharma’ ili naš poziv, svrha, naša dužnost, kao i zapadna shvatanja i znanja o tome kako razvijati samo-svesnost i održavati doslednost u svemu što činimo, a što jeste deo naše svrhe. Kroz program ćete otkrivati različite prakse za razvijanje novih navika i održavanje starih, za uzimanje apsolutne odgovornosti za sopstveni život. Naučićete koje su to osobine emocionalno inteligentnih ljudi, i kako da pravite male i postepene promene; pogledaćete malo dublje u sopstveni karakter, upoznaćete se sa jogijskim moralnim kodovima življenja, kao i samo-regulacijskim ponašanjima, i slično.

Marina Kolarić je psiholog, mindfulness trener i ajurvedski savetnik i vaš vodič u ovom inspirativnom programu.  U trajanju od dvadesetjednog dana, sa početkom 1. septembra, Marina će vas voditi kroz putovanje gde ćete svakog dana primiti snimak sa instrukcijama, inspiracijama ili vođenom praksom za taj dan.

Cena programa je 40 EUR i uplata je predviđena nakon što se registrujete. Rok za prijavu je utorak, 31. avgust, u 07h.

Kako biste se pridružili, kontaktirajte Marinu putem stranice: https://marinakolaric.com. 

Marinu možete zapratiti preko društvenih mreža Facebook-a i Instagrama:

FB: https://www.facebook.com/marina.kolaric
IG: https://instagram.com/maki2706?igshid=1k8m2a169lm0s

No votes yet.
Please wait…