Udruženje građana “Youth for Impact” realizuje radnu praksu

Udruženje građana “Youth for Impact” realizuje projekat “Radne prakse za produktivnost i konkurentnost: ka održivom modelu prakse za podršku srpskim kompanijama iz sektora voća i povrća” uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu. Cilj projekta je da se stvore preduslovi za veću konkurentnost srpskih kompanija iz sektora voća i povrća, kroz uspostavljanje institucionalne veze za podršku partnerstvu industrije i obrazovanja u razvijanju prilagođenih praksi.
U ovoj fazi projekta se trudimo da dobijemo što više inputa od svih zainteresovanih strana za uspešnu organizaciju i realizaciju prakse u prehrambenoj industriji.
Unapred smo Vam zahvalni i nadamo se da ćete nam pomoći da prikupimo što više odgovora studenata na upitnik, kako bismo mogli da organizujemo praksu i dodatne aktivnosti podizanja kapaciteta u skladu s njihovim realnim potrebama.
Upitnik je onlajn i studenti mu mogu pristupiti putem sledećeg linka: https://goo.gl/forms/bBu4sXzuj6YK2jzE2 
Rok za popunjavanje upitnika je 6. novembar 2018. godine u ponoć.
 
Za više informacija, molimo Vas da pogledate dokument u prilogu ili nas kontaktirajte na youth.for.impact.serbia@gmail.com ili telefonom na broj 060/4826622.

No votes yet.
Please wait…