Dečiji brakovi u romskoj populaciji
Objavio katarina4444 17. decembar 2023.
Seminarski radovi, Etika, Turizam/Ugostiteljstvo
Objavio Todor994 11. maj 2023. Prijavi dokument
Свака храна је потекла из неког дела на Планети. Било да је из Србије, Бугарске, Француске, Гвинеје, Јапана, Бразила или било које земље, то је и даље храна. Постоји много различитих кухиња и стилова припремања хране и јела. Свака земља има своју националну кухињу по којој је препознатљива и своју традиционалну храну по којој се разликује од остаи земаља и јела. Ако бисмо морали да издвојимо пар најпознатијих кухиња, то би сигурно биле: кинеска кухиња, француска кухиња, мексичка кухиња, италијанска кухиња и индијска кухиња. Свака од ових кухиња би донекле могла да буде основа за остале кухиња, али и не мора нужно да буде. Појединачно се ове кухиње разликују по стилу припремања јела, намирницама које се користе у току припремања јела, односно по рецептури, начину презентирања јела. Али оно што је исто за све, јесте добро и квалитетно јело у којем ће сви уживати, без обзира које су старости, вере, националности или пола. У даљем тексту ћемо се потрудити да наведемо основне карактеристике и обележја ових 5 највећих кухиња и да вам прикажемо њихова препознатљива јела.
Objavio katarina4444 17. decembar 2023.
Objavio Andri0805 11. novembar 2023.
Objavio vesna2412 27. oktobar 2023.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio nejra.16 27. mart 2024.
Objavio bojana.petr 27. mart 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.