studenti
Mesto za uspešne studente

ISTRAŽIVANjE KVALITETA USLUGA U BEOGRADSKIM RESTORANIMA SA JAPANSKOM KUHINjOM ANALIZOM RECENZIJA KORISNIKA REZERVACIONOG SISTEMA TRIPADVISOR

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Za temu svog diplomskog rada odabrala sam „Analizu recenzija restorana japanske kuhinje u Beogradu na sajtu TripAdvisor“ iz razloga što nisam naišla na rad koji ima sličnu temu, a kako sam izuzetno veliki pobornik japanske kulture, načina života i gastronomije, ovaj rad predstavlja svojevrsnu sponu lepog i korisnog.
Turizam kao svetski fenomen okuplja i spaja različite kulture i nacije, podstiče na putovanje i upoznavanje različitog i jedinstvenog, poznatog i nesvakidašnjeg. Sa turističkim putnicima uvek ide i neznatna količina iskustva i mišljenja o kvalitetu usluga koje su konzumirali u toku svog puta. S toga nam internet portal TripAdvisor daje tu mogućnost da sagledamo sve dobre, a i loše strane turistčke ponude.
Predmet ovog rada jeste analiza recenzija usluga u odabranim restoranima sa japanskom kuhinjom u Beogradu, analizom recenzija korisnika portala Tripadvisor.com.

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.