studenti
Mesto za uspešne studente

Investicijska studija-izgradnja i opremanje aparthotela i depadase

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Metodologija izrade investicijske studije prilagođena je preporukama Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i Hrvatske banke za obnovu i razvitak.
Obračun prihoda i troškova izvršen je na temelju procjene autora. Pri procjeni se vodilo načelom realnosti poslovanja, te načelom opreznosti.
Osnovni podaci i informacije temelje se na podacima na razini grane i iskustvima sličnih projekata. Određeni dio podataka prikupljen je istraživanjem tržišta.
Investicijski program izrađen je u novčanoj jedinici kuna.
Investicijska studija određuje metodu provođenja neke specifične djelatnosti tijekom zadanog predstojećeg razdobolja (Stutley, 2004.). Elementi investicijske studije su osnova za bilo kakav poduzetnički poduhvat. (Relata, 2014.).
Predmet ulaganja je izgradnja i opremanje aparthotela i depandanse u naselju Medulin sa restoranom i otvorenim vanjskim bazenom, koji će se nalaziti između dva objekta. Lokacija projekta je u naselju Medulin, sveukupne bruto površine 1.700 m2. Izgraditi i opremiti će se aparthotel i depandansa koja će biti kategorizirana na razini 3 turističke zvjezdice.

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.