Odlomak

Živimo u svetu u kome je moderna tehnologija na svom vrhuncu. Teško da možemo sresti osobu koja ne zna šta je to internet ili društvena mreža. A rečnik moderne tehnologije koristimo u svakodnevnoj komunikaciji – zaista se može reći da je stiglo jedno sasvim novo vreme, tačnije nova epoha u kojoj je naglasak na tehnologiji, koja nam se polako ali sigurno uvukla u sve pore života.

Onog momenta kada se pojavio računar u našim domovima, pojavio se i jaz između čoveka i čoveka, sada je računar bio sasvim kompatibilan da zameni drugu osobu. Dostupnost interneta je omogućilo računaru da bude sve ono što smo oduvek hteli da neko za nasa.

Inovacija koja je prikaza u ovom seminarskom radu zasniva se na radu prakse odnosno prikaza studentima -učenicima kako se odvija neki hirurški zahvati ili poduhvat za saniranje rana ili povrede.. Za realizaciju ovog programa bi nam trebalo tj optimalno na godišnjem nivou (100 kom. ) potrebno je 8.990 € da bi prikupili sredstva koja su nam potrebna, koristimo razni vidove fondova sa bespovratnim sredstvima.

Prilikom realizacije uređaja vidimo da u prvoj godini vidimo da uređaj dovodi do gubitka novca ali pri svakog start up posla dešava se da bude gubitak koji je zanemarljiv u odnosno u tome da će se taj gubitak isplatiti već posle prve godine puštanja uređaja u opticaj.

No votes yet.
Please wait…

Prijavi se

Detalji dokumenta

Više u Menadžment

Više u Seminarski radovi

Komentari

Click to access the login or register cheese